Elk jaar organiseert het IVN in het eerste weekend van september Fête de la Nature. Aangezien er dit jaar nog geen Open Dag is geweest doet ook de Dobbeltuin mee met wel drie activiteiten.

Op zaterdag 4 september beginnen we om 10.00u met de Jeugd Natuur Club. Er is nog plaats voor enkele kinderen. De Jeugd Natuur Club duurt tot 12.30u. Aanmelden voor deze club kan bij Leo de Groot via email ljm.degroot(at)telfort.nl. Meer info 06-47311049

Zaterdagmiddag 4 sept. is er een pizzamiddag in de Dobbeltuin met een culinaire wandeling. Om 14.30u begint een culinaire wandeling waarbij er pizza-ingrediënten in de Dobbeltuin verzameld worden. Tevens is het een excursie door de Dobbeltuin. De rocket oven gaat om ± 16.00u aan en om 19.00u is de afsluiting.

Er kunnen 18 mensen deelnemen aan de excursie en de pizza-middag. Kosten: wat het je waard is, dus niet gratis. Aanmelden: ljm.degroot(at)telfort.nl

Zondag 5 sept. is er een gedichten / muziek middag op de Dobbeltuin van 14.00u tot 16.00u.. Afwisselend worden gedichten en muziek ten gehore gebracht op verschillende locaties in de natuurtuin.

Thera Chayawalk heeft samen met Anja Winthagen een gedichten boekje met natuurfoto’s uitgebracht genaamd papaver. Het is een kijk en lees cadeauboekje om vanuit verschillende gelaagdheden contact te maken en verbinding te leggen.

Er staan prachtige natuurfoto’s en gedichten over de innerlijke natuur in.. Thera Chayawalk gaat voordragen uit eigen werk.. Ine van Heel maakt ook prachtige natuurfoto’s en gedichten. Ine gaat ook voordragen uit eigen werk. Als afwisseling wordt er tussen de reeksen gedichten, muziek gespeeld dat past in een natuurlijke omgeving. Tussendoor is er thee met biologische pruimenvlaai met pruimen uit eigen tuin.

Er kunnen 18 mensen deelnemen aan de gedichten / muziek middag. Kosten: wat het je waard is, dus niet gratis. Aanmelden: ljm.degroot(at)telfort.nl

 

Geef een reactie