Werkzaamheden dorpskern Bocholtz hervat

De bouwvakvakantie is ten einde gisteren is BLM Wegenbouw weer gestart met de werkzaamheden aan de Bongaarderweg en Julianastraat in Bocholtz. Ook het werk aan de Wilhelminastraat wordt opgestart. Het kruispunt Julianastraat/Wilhelminastraat is afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt omgeleid.
Voetgangers en fietsers kunnen via het trottoir of een tijdelijk pad van loopschotten het werk passeren.
Winkels en bedrijven zijn bereikbaar. Aanleg pompput fontein Wilhelminastraat Ter hoogte van de Wilhelminastraat 19 is een aannemer begonnen met de aanleg van een fonteinpartij. Morgenochtend (woensdag 1 september) wordt er een 23 ton zware pompput geplaatst. Daarvoor wordt een grote hijskraan ingezet. De Wilhelminastraat is gedurende de ochtend afgesloten. Er worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer om te leiden.
Blijf op de hoogte

Alle informatie over de werkzaamheden is te volgen op https://www.blmwegenbouw.nl/projecten/bocholtz/en via de App BLM-wegenbouw te downloaden via de Appstore. Tijdens werktijden kunt u binnen lopen in de keet van de aannemer aan de Wilhelminastraat 10. U kunt er bijvoorbeeld tekeningen inzien of vragen stellen. Voor ‘ingewikkeldere’ vragen of verzoeken kunt u een afspraak maken.

BLM Wegenbouw staat u graag te woord. Neem hiervoor contact op met Christian Reuls. Email: c.reuls@blmwegenbouw.nl
Werkzaamheden dorpskern Bocholtz hervat foto Gemeente Simpelveld

Geef een reactie