Op dinsdag 31 augustus werden de activiteiten van WD2.0MER op feestelijke wijze afgesloten. De wandelaars gingen voor de laatste keer op pad voor een wandeling met wsv NOAD. Op het Sportpark kregen we bezoek van Carla en Henk Reinders en dochter Lyan van Fitline. Verder was Sef Vergoossen aanwezig als ambassadeur van de Stichting ALS Nederland.
In aanwezigheid van de complete selecties van mannen en vrouwen en natuurlijk ook de nodige trouwe WDZ supporters sprak voorzitter Huub Schepers de gasten toe. In zijn speech keek hij nog eens vol trots terug op de vele activiteiten in het kader van WDZomer in 2020 en WD2.0mer in 2021.
Hij stond ook stil bij de prachtige erkenning die de vereniging en de vele vrijwilligers in mei 2021 heeft gekregen met de verkiezing tot Club van het jaar 2021. Huub Scheepers dankte Carla en Henk Reinders en Lyan voor de enthousiaste steun die zij gegeven hebben aan WDZjwese teëge ALS. Hun inzet heeft het mogelijk gemaakt dat deze activiteit een groot succes is geworden en een heel mooi bedrag voor het goede doel heeft opgebracht.
Ralph Schepers en Wim Lauvenberg overhandigden de cheque aan Sef Vergoossen, die vanzelfsprekend bijzonder verguld was met de opbrengst van liefst 2100 euro. Hij dankte alle vrijwilligers die zich voor deze actie hebben ingezet en natuurlijk ook dank aan de gulle gevers. En natuurlijk was er ook nog een bloemetje voor de familie Reinders.

Foto’s WDZ/voor meer foto’s klik op deze link.

Geef een reactie