UPDATE: INFORMATIE KAARTVERKOOP FORTUNA SITTARD – AJAX

Na overleg met de lokale driehoek is besloten om tijdens de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Ajax 1-op-2 te hanteren, waarbij je met een membership of ClubCard twee kaarten kunt bestellen. Door de coronamaatregelen zijn er slechts 1000 losse tickets beschikbaar. Klik HIER om jouw kaarten te bestellen.

Fortuna Sittard en Ajax staan op dinsdag 21 september om 18:45 uur tegenover elkaar in speelronde 6 van de Eredivisie. Voor de equipe uit Sittard de derde thuiswedstrijd van het seizoen. De regerend landskampioen is de eerste club uit de traditionele top drie die een bezoek brengt aan Limburg. De verwachting is dan ook dat de ploeg zal worden gesteund door een ‘uitverkocht’ Fortuna Sittard Stadion. Echter, dient nog steeds uit te worden gegaan van een 2/3e bezetting. Hieronder is daarom meer informatie te lezen over de wedstrijd tegen Ajax.

VOORRANG MEMBERSHIPS.Iedere supporter met een membership heeft te allen tijde toegang tot de wedstrijd Fortuna Sittard – Ajax. Om de supporters die nog niet in het bezit zijn van een membership te kunnen faciliteren, loopt de verkoop van memberships tot en met 19 september. Tot die tijd zullen er plaatsen worden gereserveerd zodat supporters die een membership kopen te allen tijde ook direct de wedstrijd tegen Ajax kunnen bijwonen. Vanaf maandag 20 september komen deze gereserveerde plekken (beperkt aantal) ook in de vrije ticketverkoop en zal de verkoop van memberships definitief worden stopgezet.

LOSSE KAARTVERKOOP (CLUBCARD VERPLICHTING). De losse kaartverkoop voor de wedstrijd tegen Ajax is op dinsdag 7 september om 12:00 uur gestart. Voor deze wedstrijd geldt een Membership / Clubcard verplichting, waarbij er 2 tickets per clubcard/membership kunnen worden gekocht. Door de geldende coronamaatregelen zullen er circa 1.000 losse kaarten in de verkoop gaan, waardoor geadviseerd wordt om er snel bij te zijn. Wil jij meer informatie over hoe jij een Clubcard kan aanschaffen en hoe deze in zijn werk gaat, klik dan hier.

TICKETUNIT. Er zal bij de wedstrijd tegen Ajax geen fysieke verkoop plaatsvinden. Wel zal het bij de ticketunit mogelijk zijn om een selectief aanbod merchandise producten te kopen. In de week van de wedstrijd zal meer informatie volgen over welke producten hier zijn aan te schaffen.

Communicatie fortuna Sittard en Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie