Zuyderland doet mee aan de Landelijke campagne Samen Beslissen .

Misschien heeft u de campagneposters en folders al op bepaalde plekken zien hangen. Daarnaast zullen de Tv-reclames en radiospotjes u binnenkort ook niet meer ontgaan. maandag 6 september, start namelijk de landelijke campagne over Samen Beslissen.

Ook bij Zuyderland hechten we hier veel waarde aan, want Samen Beslissen is ook basiszorg binnen Zuyderland Medisch Centrum. Door middel van het voeren van het goede gesprek over zorg, behandeling en gezondheid kunnen zorgverlener en patiënt tot de best passende optie komen.

We horen graag welke zorg en behandeling uw voorkeur heeft en wat u belangrijk vindt in uw leven. Om u hierbij te ondersteunen en van tips te voorzien, klikt u hier om de folder met aanvullende uitleg te raadplegen.

Voor meer informatie  over Samen Beslissen en de veelgestelde vragen klikt u hier.

Foto Zuyderland

 

Geef een reactie