Hoofdmenu

Steun MVV ook in Emmen!

314 kilometer is de afstand tussen Maastricht en Emmen. MVV staat daarom voor de verste uitwedstrijd dit seizoen aanstaande vrijdag, aanvang 20.00 uur. Maar ook daar hopen Klaas Wels en zijn mannen op de steun van de fantastische fans. Meereizen naar Emmen kan via een verplichte auto/buscombi.

Zowel de Angel-Side als de SV1902 laten bussen rijden, aanmelden kan via de bekende kanalen. Wedstrijdtickets via de buscombi kost 6 euro, via de autocombi kost 10 euro. Supporters die met de auto meereizen krijgen een omwisselbiljet dat ze bij de bussluis wisselen voor een wedstrijdticket. Dit omwisselbiljet kan men hier tot donderdag 19.00u online bestellen.

Jongeren onder 16 kunnen niet rechtstreeks online kopen, maar dienen zich aan te melden via tickets@mvv.nl Op naor Emmen, allemaol achter MVV Mestreech!

Communicatie MVV en Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno