Vervoerder van de week G-team van Sportclub’25

De senioren elftallen van Sportclub’25 zijn afgelopen weekend gestart met de bekercompetitie, komend weekend start ook de jeugd van Sportclub’25 en de SJO ESB’19 als ook het G-team met hun competitie.
Onze trots, het G-team, gaat komende zaterdag op bezoek bij de vereniging met de grootste G-tak binnen het Limburgse amateurvoetbal, EHC/Heuts. De sponsorcommissie van Sportclub’25 heeft voor de aanvang van het nieuwe seizoen enkele sympathisanten weten te binden die als vervoerder van de week deze uitwedstrijd van het G-team mede mogelijk maken. De eerste uitwedstrijd van het G-team verzorgd door onze hoofdsponsor Taxi van Meurs is mede mogelijk gemaakt door sympathisant dhr. Dings.
We zijn dhr. Dings dan ook zeer erkentelijk voor de sponsoring aan onze vereniging, en in het bijzonder voor de ondersteuning aan ons G-team. Hebt u ook interesse om vervoerder van de week te worden bij het G-team? Neem dan contact op met Ritch te Kampe.
Foto Sportclub´25

Geef een reactie