Op de foto Burgemeester Jan Schrijen geeft een dictee aan de deelnemers

Deze week is er landelijk veel aandacht voor lezen en schrijven. En daar doet de bibliotheek in Landgraaf ook aan mee. Zo gaf burgemeester Jan Schrijen een dictee aan deelnemers aan het Taalcafé. Het Taalcafé is speciaal ingericht voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Een dik compliment dus voor iedereen die aan het dictee heeft meegedaan!

Wilt u beter lezen, schrijven of spreken? Het Taalhuis helpt! Bezoek het Taalcafé of taalhuisspreekuur in de Bibliotheek Landgraaf. In de bibliotheek vindt u ook een Taalpunt met allerlei materialen om de taal beter te leren. En natuurlijk kunt u altijd binnenlopen.

Tip: we begrijpen dat juist mensen die lezen en schrijven moeilijk vinden, dit bericht waarschijnlijk niet (kunnen) lezen. Dus als u iemand kent die wel wat ondersteuning kan gebruiken, dan kunt u helpen door hem of haar door te verwijzen naar de bibliotheek of naar Welsun.

Foto Gemeente Landgraaf

Geef een reactie