Hoofdmenu

Chevremont vergeet zichzelf te belonen tegen Susteren, 1-1 

Eindelijk mochten onze jongens weer eens aantreden voor een officiële wedstrijd. In het bekerduel trof het Sportclub Susteren, dat ook uitkomt in de 1ste klasse. Het was goed te zien dat onze mannen de eerste helft er nog even moesten inkomen. Te veel duels werden verloren en aan de bal waren we veel te slordig. De bal kwam zelden in de buurt van beide goals, waardoor een 0-0 ruststand een begrijpelijke tussenstand was. 

De tweede helft hebben we echter laten zien tot waar we toe in staat zijn. Susteren kon alleen nog maar tegenhouden en we creëerde enorm veel kansen. Het was tot drie keer toe Boyd die langs alle verdedigers snelde en met goede voorzetten Rodney bediende. Helaas waren de kansen vandaag niet aan hem besteed. Brain probeerde het tussendoor twee keer van afstand, maar de keeper van Susteren was op zijn hoede.

Het was Eloy die na 80 minuten de ban brak, een toegekende vrije trap knalde hij vol de kruising in (0-1). Na deze schitterende openingstreffer bleven we op zoek gaan naar het beslissende doelpunt, echter was het Susteren dat er na een afgeslagen aanval heel snel uitkwam en pardoes de 1-1 scoorde. Chevremont gooide nog alles op alles om de wedstrijd te winnen en kreeg via Rodney en Boyd nog twee goede kansen, helaas werden deze niet benut.

De tweede helft moet onze jongens vertrouwen geven voor de wedstrijd a.s. dinsdag (aanvang 20 uur) thuis tegen Schaesberg. 

Tekst VV Chevremont en Foto’s Rick Merken