Thema 2021: Gezonde Landschappen, Gezonde Limburgers
Beleefweek 2021 Herken jij of een boom lekker in zijn vel zit? Wist je dat biowalks een weldaad zijn voor mensen met diabetes type 2? Ooit een Tour de Tuin met massage geboekt? Met het thema ‘Gezonde Landschappen, Gezonde Limburgers’ biedt de Beleefweek 2021 een bont pakket aan activiteiten voor jong en oud. Van ijszwemmen tot wandelingen voor mantelzorgers, van waterproefjes tot kruidenworkshops, van gezondheidschecks met blote voeten tot een Schone Rivieren-expeditie, van bosbaden tot een gelukswandeling.

Deze en nog veel meer activiteiten zijn te vinden op www.beleefweeklimburg.eu en worden georganiseerd door zeer diverse partners in Nederlands en Belgisch Limburg. Voor sommige activiteiten is aanmelden vereist. Limburgse samenwerking Beleefweek Limburg wordt georganiseerd door IVN Natuureducatie, de Provincies Limburg (Nederland en België) en de Limburgse Regionale Landschappen uit Vlaanderen. In samenwerking met zeer diverse partners zetten zij een week vol beleving in de Limburgse Landschappen (NL en BE) neer, voor jong en oud.

Geef een reactie