ProuTboys – fotografie van Ilvy Maijen

Heerlen is gedurende de gehele maand september gaststad voor Limburg Pride 2021. In het kader hiervan organiseert SCHUNCK in samenwerking met COC Limburg verschillende activiteiten rondom diversiteit.

Wie deze maand op de eerste etage van het SCHUNCK Glaspaleis komt, ontmoet de blikken van een twintigtal homo- en transgenderjongeren in de tentoonstelling ProuTboys. Ilvy Maijen fotografeert deze jongeren met als doel hen te stimuleren en te inspireren om zichzelf te zijn. Zij moedigt hen aan zichzelf te laten zien en het verhaal van hun coming out te vertellen. In haar portretten toont Maijen zowel de kwetsbaarheid als de innerlijke kracht van deze jongeren. De tentoonstelling is nog tot en met 30 september te zien.

Rondom deze tentoonstelling biedt SCHUNCK in samenwerking met COC Limburg een randprogramma voor alle leeftijden. Het volledige programma is te bekijken op schunck.nl/Limburg-pride.

ProuTboys – fotografie van Ilvy Maijen

 

Geef een reactie