Overlast verminderen vrachtwagenverbod Grensstraat

In het najaar gaan we de Grensstraat in Landgraaf tussen de Europaweg Zuid en de grens met Duitsland afsluiten voor het vrachtverkeer. Daarmee willen we de overlast van het vrachtverkeer voor de omwonenden verminderen. Vandaag kreeg wethouder Freed Janssen ter plekke Nederlandse en Duitse handtekeningen van omwonenden overhandigd.
Met deze actie wil men laten zien hoe belangrijk ze dat verbod op het vrachtverkeer door de Grensstraat vinden. Wethouder Freed Janssen: ‘๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ด๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜™๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜”๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ฅ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ต ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ช๐˜จ๐˜ด๐˜ป๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ.โ€™
Foto Gemeente Landgraaf

Geef een reactie