SCHUNCK Muziek & Dans: een nieuw seizoen voor talent

SCHUNCK Muziek & Dans staat voor talentontwikkeling in het hart van Heerlen. Deze week start het nieuwe cursusseizoen met een uitgebreid aanbod en grootste projecten. Allemaal met één doel: het stimuleren, coachen en ontwikkelen van talent. Het nieuwe SCHUNCK Academy is dé plek voor cursisten om klaargestoomd te worden voor een professionele carrière in muziek of dans. Er zijn vier opleidingsprogramma’s ontwikkeld: MusicLAB, DanceLAB, Auditietraining Dans en de Vooropleiding Muziek. 

Naast het cursusaanbod is er veel te beleven in het Glaspaleis en bekende theaters. In de eerste helft van het seizoen 2021-2022 vind de theatervoorstelling ‘EVE, Storm is coming’ plaats in PLT Heerlen en Schouwburg Venray, als ook een optreden van Dirk Scheele tijdens Kinderboekenweek, worden de drukbezochte kerstconcerten gehouden in het Glaspaleis, start een nieuwe lichting Musical Unlimited sterren en kunnen workshops gevolgd worden, waaronder de populaire zangworkshop AMeeZing SCHUNCK.

Kortom, een muziek- en dansaanbod met voor ieder wat wils.

Talentontwikkeling in het hart van Heerlen. SCHUNCK Muziek & Dans heeft speciaal voor de muzikanten, zangers en dansers – die de ambitie hebben om hun vaardigheden te verbeteren, hun kennis te verbreden, zichzelf op het podium te ontplooien en zich op een professionele manier te ontwikkelen – Academy programma’s ontwikkeld.

SCHUNCK Academy is dé plek om muziek en dans skills next level te brengen. Samen met ervaren coaches gaan ze met een persoonlijk samengesteld lesprogramma aan de slag. Cursisten krijgen de kans zichzelf te ontplooien op het podium door middel van workshops, extra lessen en optredens.

Muziek- en dansontwikkeling op elk niveau. SCHUNCK Muziek & Dans biedt iedereen de kans om zich via muziek en/of dans te ontwikkelen en uiten. Wij geloven dat in iedereen een muzikant, zanger en/of danser zit. Wij zijn er om dat talent te helpen ontwikkelen. Omdat we vinden dat iedereen die kans moet krijgen, zorgen we dat we altijd in de buurt zijn en werken we nauw samen met Stichting Leergeld Parkstad.

Het bespelen van een instrument, het gebruiken van je stem of het gebruiken van je lichaam om te dansen is een ambacht en heeft aandacht en tijd nodig. Onze geschoolde docenten, staan als een coach naast de cursist om zijn of haar ambities te helpen verwezenlijken. Doordat zij ook nog zelf uitvoerend werkzaam zijn, weten zij precies wat er leeft in hun vakgebied en kunnen zij als coach de hoogste kwaliteit bieden.

Een podium voor lokaal en regionaal talent. Naast het uitgebreide cursusaanbod creëert SCHUNCK Muziek & Dans een podium voor lokaal en regionaal, professioneel en amateur talent. SCHUNCK heeft talentontwikkeling hoog op de agenda staan. Na een geslaagde zoektocht naar Limburgs talent eerder dit jaar zal op 8 oktober 2021 de unieke rockopera ‘EVE, Storm is coming’ in première gaan in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen. Op 10 oktober 2021 zal de voorstelling opgevoerd worden in Schouwburg Venray.

Deze unieke rockopera – geschreven door componist Hans Lenssen – verteld een aangrijpend verhaal over de eindeloze menselijke drang naar welvaart en de gevolgen voor onze aarde. Talenten jong en oud, bundelen hun krachten. Muzikanten, dansers en zangers, zowel amateur als (semi) professioneel. Ook de musicalsterren van Musical Unlimited krijgen een rol in de rockopera. Onder begeleiding van een professionele regisseur en docenten van SCHUNCK Muziek & Dans maken zij de productie gezamenlijk tot een succes.

Bij SCHUNCK Muziek & Dans groei je op het ritme van je eigen muziek.

Foto’s Schunck

 

Geef een reactie