Ereconcert Hardy Mertens 4 november gaat door!

Eindelijk. We mogen. Bijna 20 maanden en 3 afgelastingen verder, maar de volle zaal die de in 2020 zowel Koninklijk als door de BUMA onderscheiden Hardy Mertens verdient gaat er komen.

De organiserende Koninklijke Harmonie Sint Philomena Chevremont en het Koninklijk Harmonieorkest Kerkrade, zijn bijzonder verheugd dat het op 4 november om 20.00 uur in Theater Kerkrade gaat gebeuren. De Absolute wereldtopper Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen uit België gaat, voorafgegaan door het gezamenlijke orkest van Kerkrade en Chevremont, voor een onvergetelijk eerbetoon zorgen.

Zie voor meer info:  https://www.plt.nl/programma/koninklijke-muziekkapel-van-de-gidsen-bel-gezamenlijk-harmonieorkest-kerkrade-centrum-chevremont-hardy-mertens-40-jaar/04-11-2021-20-00

In het kader van dit ereconcert is er op 30 oktober in de kleine zaal van de HuB in Kerkrade om 14.30 uur een interessante lezing door Slavko Dujic, beeldend kunstenaar en vriend van Hardy Mertens. Hardy is daarbij ook zelf aanwezig: https://www.bibliotheekkerkrade.nl/activiteiten/agenda/lezing-slavko-dujic.html

Deze is gratis toegankelijk, maar reserveren vooraf is verplicht. Algemeen regime entreekaarten en CoronabeleidDe entreekaarten voor 26 maart 2020 (of een van de latere eveneens vervallen data) blijven geldig en dient u bij binnenkomst te tonen. Mocht u nog niet in het bezit zijn van een kaart, of er meer nodig hebben, via bovenstaande link kunt u nog kaarten kopen. Er is nog een beperkt aantal te koop.

Bent u onverhoopt gekochte entreekaarten kwijtgeraakt, neem dan aub rechtstreeks contact op met de kassa van Parkstad Limburg Theaters Kerkrade.

Bent u uw kaart als genodigde kwijtgeraakt, reageer dan aub op deze mail rechtstreeks naar mij toe.  Uiteraard dient op 4 november door Parkstad Limburg Theaters het dan geldende Corona toegangsbeleid te worden nageleefd. Raadpleeg daarom een paar dagen voor het concert de regels op de website van Parkstad Limburg Theaters.

Geef een reactie