Na drie verschuivingen, als gevolg van Covid19, nu eindelijk toch een senioren Herfst Festijn in Heksenberg

          Zaterdag 9 oktober kunnen senioren weer genieten van geweldige optredens in het Gemeenschapshuis

Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek is bijzonder ingenomen dat het gelukkig weer mogelijk is om met volle teugen de organisatie ter hand te nemen dat zij weer zorg kunnen dragen voor een geweldig senioren entertainment gebeuren. In dit geval betreft het dan de 5e uitgave onder de benaming Herfst Festijn (voorheen bekend als Lente Festijn). Zaterdag 9 oktober a.s. kan aan dit Festijn ook een klein lustrum jubileumtintje gegeven worden. 5 Jaar staat immers ook te boek als een lustrum. 

 De organisatie prijst zich verder zeer gelukkig met het gegeven dat de artiesten weer hun medewerking hebben toegezegd. Optreden van een van Limburgs grootste zangers, te weten Erwin, is hiertoe zeer tot tevredenheid van de organisatie. Bovendien verdient Plus/Linssen Heerlerheide een grote pluim omdat hij, ook na de eerder genoemde verschuivingen als sponsor garant staat voor zanger Erwin. Uiteraard rest ook dank voor Stichting Gemeenschapshuis Heksenberg die ook zijn meegegaan met de verschuivingen in 2020 en mei 2021. Klasse toch.

In de middaguren is er van 13.30-17.00 uur, evenals de vorige vier festijnen, zal als vanouds weer een groots muzikaal entertainmentprogramma over de buhne gaan. Onder presentatie van Callie Steijaert zijn er dan optredens van zanger Erwin, lokaal duo Stan en Sám, zangeres Natascha Dommeck en DJ Nico. Gezien het geweldige programma bedraagt de entree slechts 5 euro. Bij binnenkomst zal er vla, koffie/thee geserveerd worden. Vanaf woensdag 29 september zijn toegangskaarten verkrijgbaar bij: Tabak & Gemak Winkelcentrum Heksenberg en bij Callie Steijaert secretaris Stichting Wijkraad Heerenweg 89, tel. 06.53510239/email: callie.steijaert@home.nl .

Toegang is dit jaar, volgens de richtlijnen Rijksoverheid/RIVM, alleen mogelijk met een geldige corona-app, een geldig vaccinatie bewijs en/of een recent negatief testbewijs.

Foto’s Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek

 

Geef een reactie