Wij hebben er een hele tijd op moeten wachten, maar vandaag stond weer eens een competitiewedstrijd op het programma. SV Abdissenbosch kende een goede start en had in de eerste deel van de 1e helft het initiatief. De bal ging geduldig rond, in afwachting van ruimtes die er gingen komen. In eerste instantie leverde dit nog geen grote kansen op, maar uiteindelijk werd het overwicht in balbezit omgezet in een verdiende 1-0 voorsprong. Na deze voorsprong was het echter RKSVB die beter in de wedstrijd kwam. De 1-1 hing in de lucht en viel uiteindelijk dan ook. Ondanks deze tegenslag, herpakte Abdissenbosch zich. Vrij snel na de gelijkmaker kwamen zij weer op  voorsprong, 2-1.

Na de rust trok Abdissenbosch het initiatief weer naar zich toe en liep het uit naar een 4-1 voorsprong. In de tussentijd liet RKSVB de kans liggen om terug in de wedstrijd te komen, Bram keerde namelijk een strafschop.

Het veldspel was niet altijd even goed, waardoor het een rommelige en fysieke wedstrijd werd. Uiteindelijk vielen er aan beide kanten nog een doelpunt, waardoor de uitslag bepaald werd op een 5-2 overwinning voor Abdissenbosch.

Door Kenneth Wetzels/sv Abdissenbosch en archief Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno