V.V.Chevremont wint openingsduel tegen De Ster

Chevremont heeft zijn eerste competitiewedstrijd op zaterdagavond omgezet in een 3-2 overwinning. Een goed gevuld sportpark zag dat Chevremont gebrand was om de bekerdeceptie van vorige week weg te spoelen. Het was Daniël Meijer die al na 5 minuten door de verdediging soleerde en beheerst de openingstreffer maakte (1-0). Niet veel later verdubbelde Casper Robijns bijna de score, zijn pegel belandde op de lat.

In de 20ste minuut kwam de Ster er voor het eerst gevaarlijk uit, een lage voorzet werd niet goed afgerond en ging gelukkig voorlangs. Een paar minuten later leek Rodney Klinkenberg in de rebound te kunnen scoren, echter met een katachtige reflex kon de doelman dit voorkomen. In de 35e minuut was het Brian Jacobs die een afgeslagen bal, beheerst met een volley binnen schoot, 2-0. Chevremont bleef in de eerste helft oppermachtig en maakte zelfs nog voor rust 3-0. Opnieuw was het Daniël Meijer die scoorde, in een scrimmage was hij het snelste bij de bal en kon Chevremont met een riante voorsprong de rust ingaan.

In de tweede helft ontstond er een open wedstrijd, waarin er voor beide ploegen wat mogelijkheden ontstonden. Gaandeweg de tweede helft vergat Chevremont te blijven voetballen, waardoor we de bal te snel kwijt raakte. In de 75e minuut viel de 3-1, een lage voorzet kon geheel vrijstaand worden ingeschoten. De spanning in de wedstrijd kwam pas echt volledig terug, toen in de 85e minuut een ‘houdbaar’ schot van afstand zorgde voor de aansluitingsaantreffer (3-2).

Daarna was het overleven en hebben de jongens gestreden om de overwinning over de streep te trekken. De scheidsrechter liet nog 6 minuten naspelen en dus bleef het nog even spannend. Over de gehele wedstrijd een verdiende overwinning van Chevremont, tegen een goede tegenstander.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Wittenhorst op het programma voor Chevremont. 

Tekst VV Chevremont en Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie