NATO vliegbasis Geilenkirchen (DEU) zaterdag 2 oktober open

Op zaterdag 2 oktober zullen er enkele vliegbewegingen plaatsvinden op NAVO vliegbasis Geilenkirchen. Hierdoor kunt u mogelijk geluidsoverlast ervaren. De leiding van de E-3A Component is zich ervan bewust dat vluchten buiten de standaard openingstijden (maandag-vrijdag 08.00-22.00 uur) effect hebben op de omgeving en probeert deze vluchten dan ook tot een minimum te beperken.
Operationele maar ook klimatologische omstandigheden kunnen er voor zorgen dat vluchten anders verlopen dan vooraf aangekondigd. Vanwege veiligheidsredenen kunnen geen verdere details worden gepubliceerd.

Voor overige vragen betreffende  NATO vliegbasis Geilenkirchen kunt u terecht op de website: www.AWACS.nato.int/ of de Facebook pagina: www.facebook.com/natoawacs

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

 

Geef een reactie