Hoofdmenu

Informatiebijeenkomst over dementie en levenseinde in Kerkrade

De Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde (NVVE) houdt op dinsdag 12 oktober een informatiebijeenkomst in Hotel Kasteel Erenstein in Kerkrade. De bijeenkomst duurt van 13:30 tot 18:00 uur en de toegang is gratis, ook voor mensen die niet lid zijn van de NVVE.

De middag start om 13.00 uur met een inloop voor het inwinnen van informatie en het stellen van vragen. We zorgen voor koffie en thee en een boeiend programma dat bestaat uit de korte documentaire over dementie ‘Nu weet ik het nog’ en de lezing ‘Dementie en het levenseinde, nu weet u het nog’. U krijgt ook de mogelijkheid om ons te ontmoeten en een kort persoonlijk gesprek te voeren. Daarnaast is doorlopend een informatietafel geopend. Bezoekers kunnen daar terecht voor brochures, informatie over (digitale) wilsverklaringen en het onderling uitwisselen van informatie.

De NVVE organiseert regelmatig een informatiebijeenkomst in het land waar mensen informatie kunnen inwinnen over alles wat met keuzes rond het levenseinde te maken heeft. De bijeenkomst wordt volgens de regels van de overheid én met anderhalve meter afstand georganiseerd. Iedereen die meekomt moet zich vooraf inschrijven. Aanmelden kan via www.nvve.nl/kerkrade

Datum: dinsdag 12 oktober 2021
Locatie: Hotel Kasteel Erenstein,  Kerkradersteenweg 4, 6468 PA Kerkrade

Tijd: 13.30 – 18.00 uur
Toegang: gratis

Aanmelden: www.nvve.nl/kerkrade