Service Gilde Landgraaf organiseert 2 themawandeling in oktober en november

Onder het motto ‘wandelen is goed voor lichaam én geest’ nodigt het Gilde Landgravenaren en geïnteresseerden uit om deel te nemen aan wandelingen door Landgraaf en directe omgeving. Niet zomaar een eindje lopen, maar bij iedere wandeling hoort een thema, een thema dat te maken heeft met overdracht van kennis en ervaring, waar het Service Gilde voor staat.

De thema’s kunnen heel divers zijn, bijvoorbeeld met betrekking tot de natuurlijke omgeving, de historie van de sinds 1982 bestaande gemeente Landgraaf, enz. Om te onderzoeken of belangstelling bestaat voor de themawandelingen zijn dit najaar twee wandelingen gepland, één op dinsdagmorgen 26 oktober a.s. met het thema ‘ het agrarisch gebied in Ubach over Worms’ en één wandeling in de kern van Schaesberg met het thema ‘ de mijnbouw in Landgraaf’ op dinsdagmorgen 30 november a.s. De thema’s zijn gekozen, omdat ze specifiek zijn voor de betreffende kernen van Landgraaf. Bij voldoende belangstelling zal het Service Gilde in het voorjaar van 2022 eveneens themawandelingen organiseren met aansprekende thema’s.

Voor de ‘proefwandelingen’ in oktober en november geldt het volgende: aanmelding verplicht bij Gilde Landgraaf tot en met vrijdag 22 oktober a.s. Bel met tel 045-5695680, of stuur een email: gildelandgraaf@gmail.com  

Voor meer informatie https://www.gildelandgraaf.nl/thema-wandelingen

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie