Musical Sing a Long! Hét meezingspektakel van Limburg

Zijn je stembanden al goed gesmeerd? Kom dan op zaterdag 16 oktober 2021 naar het Cultuurhuis Landgraaf voor de spetterende theatermusical SING-A-LONG en zing uit volle borst mee met de onvergetelijke musical hits en andere bekende toppers van oa. Queen en ABBA zoals Jesus Christ superstar, the Phantom of the Opera, Don’t cry for me Argentina, de Bohemian Rhapsody, Radio Gaga, Dancing Queen en nog vele andere toppers. Vergeet je toegangskaart niet.

De bekende musicalsolisten Gwen van Genderen en Daan Hogevonder presenteren deze Musical SING-A-LONG. En dat is nog niet alles want de theatermusical SING-A-LONG kwam tot stand door een samenwerking van Popkoor Thirdwing uit Heerlen en Harmonie Laura uit Landgraaf. Een unieke kombinatie en een garantie voor een nieuwe muzikale ervaring. Kortweg een zinderende beleving.

Waar en hoe laat?
Cultuurhuis Landgraaf, Veldstraat 19, 6371 AW Landgraaf.

Aanvang Sing a Long om 20.00 uur, zaal is open om 19.30 uur.
Er is voor iedereen een zitplaats.

Tickets
Ticket kopen à € 9,00 of al een eerder gekocht ticket in Uw bezit en nu verhinderd, neem contact op met tickets@harmonielaura.com  of 06 44456289

Coronaproof spektakel
Als organisatie zijn wij verplicht je coronatoegangsbewijs op geldigheid te controleren .Meer informatie daarover op www.rijksoverheid.nl  Dus breng mee een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een coronaherstelbewijs, samen met je ID kaart. De Coronacheck vanaf 19.15 uur.

Voor meer informatie zie: www.harmonielaura.com of www.thirdwing.nl

Foto’s  Popkoor Thirdwing uit Heerlen en Harmonie Laura

 

Geef een reactie