Na een eerste wedstrijd uit bij Geldrop waarin een stevige nederlaag werd geleden was het nu de jonge ploeg van Eindse boys/merefeldia die op bezoek kwam op de druilerige zondagochtend op sportpark Imstenrade. Vanaf het begin was het duidelijk dat het spel gemaakt ging worden door de thuisploeg die dit dan ook maar al te graag deed. In de 10e minuut was het raak via Mandy die een goed opgezette aanval af wist te ronden.

Hierna duurde het tot 2 minuten voor rust tot de 2-0 viel via opnieuw Mandy, dat dit zolang duurde had vooral ermee te maken dat men een compact verdedigende tegenstander trof die voor iedere meter op een zeer sportieve manier vocht.

De 2e helft was er een voor de formaliteit want waar afgesproken was in de rust het baltempo omhoog te brengen en het veld groot te houden gebeurde met regelmaat het tegenovergestelde waardoor er vaak door de aanvoerdster van de uitploeg onderschept kon worden en een rush ingezet kon worden om de andere kant van het veld te bereiken, hiermee werd ook meteen de angel uit het spel van de tegenstander gehaald aangezien men verdedigend goed stond en de gehele wedstrijd niks weg gaf.

Komende zondag staat om 11 uur de derby uit bij Keer op het programma, 2 ploegen die geen geheimen hebben voor elkaar en waar uit een ander vaatje getapt zal moeten worden om een resultaat te behalen.