KAARTVERKOOP VOOR PSV EN TOP OSS MAANDAG VAN START

Na de interlandbreak wordt volgend weekend de Eredivisie weer hervat. Voor de ploeg van hoofdtrainer Sjors Ultee wacht direct de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur, waarvoor de kaartverkoop inmiddels al is gestart. In de komende periode speelt Fortuna Sittard eveneens in eigen stadion tegen TOP Oss (beker) en de topwedstrijd tegen PSV. De kaartverkoop voor deze duels gaat aankomende maandag 11 oktober van start.

VRIJE VERKOOP SC CAMBUUR & TOP OSS. Fortuna Sittard hervat zoals gezegd de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen SC Cambuur. Er geldt voor deze wedstrijd geen Clubcard-verplichting. Middels een account op Mijn Fortuna kunnen er, met een maximum van acht tickets per persoon, kaarten voor deze wedstrijd worden aangeschaft. De ticketverkoop vindt plaats via Mijn Fortuna én op woensdag 13 oktober via de fysieke fanshop in het centrum van Sittard. Tevens zullen de dagkassa’s bij het stadion anderhalf uur voorafgaand aan de wedstrijd openen.

Voor de bekerwedstrijd tegen TOP Oss is eveneens geen Clubcard nodig. Er zit voor deze wedstrijd geen limiet op het aantal te bestellen kaarten. Het duel is voor degene zonder SeizoenClubcard (Membership) te bezoeken voor gereduceerd tarief. Volwassenen (vanaf 18 jaar) betalen €10,00 en jeugd tot en met 17 jaar slechts €5,00. Voor members en sympathisanten is het duel in de TOTO KNVB Beker gratis te bezoeken. Kaarten zijn te verkrijgen via Mijn Fortuna, de fysieke fanshop en bij de dagkassa’s op de wedstrijddag.

VIER KAARTEN PER PERSOON VOOR PSV-THUIS. Fortuna Sittard trapt de maand november af met een topaffiche tegen PSV. Voor de thuiswedstrijd tegen de Eindhovenaren gelden enkele restricties, waaronder een Clubcard-verplichting. Met een Clubcard of SeizoenClubcard (Membership) is het mogelijk om vier kaarten te bestellen. Nog geen clubcard? Bestel ze dan online via Mijn Fortuna. Er zal voor de wedstrijd tegen PSV geen fysieke verkoop plaatsvinden via de fanshop of dagkassa’s.

SPEELDATA

Zaterdag 16 oktober  21:00 uur Fortuna Sittard – SC Cambuur
Woensdag 27 oktober 20:00 uur  Fortuna Sittard – TOP Oss
Zondag 7 november 14:30 uur Fortuna Sittard -PSV

Communicatie Fortuna Sittard en Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie