LHC/UOW ’02 VR1 pakt Wilhelmina Boys VR1 in de eerste helft

Vanaf de eerste minuut zaten de dames van LHC/UOW ’02 fel op de tegenstander en bal. In de 7e minuut was het raak, uit een hoekschop kopte Dionne Kölker op een fraaie wijze de 0-1 in. In de 19e minuut werd het opnieuw gevaarlijk uit een hoekschop van Jill Rouschen, een verdedigster van Wilhelmina Boys uit Best werkte de bal op ongelukkige wijze in het eigen doel. Door het goed verzorgde positiespel kwamen de dames van Wilhelmina niet uit de eigen helft. De zusjes Poorts wisten diverse kansen te creëren. In de 30e minuut scoorde Ilse Poorts 0-3. Enkele minuten was het via een snelle uitbraak Jill Rouschen die de 0-4 aantekende. Vlak voor rust scoorde Ilse Poorts haar tweede doelpunt.

Na rust probeerde Wilhelmina Boys nog iets terug te doen en scoorde in de 50e minuut de 1-5. Echter de eerste driepunter van dit seizoen kwam niet meer in gevaar. In de 89e minuut bepaalde Romy Poorts de verdiende 1-6 eind uitslag. Trainer Ray van Ommen keek tevreden terug naar een goede eerste helft. De tweede helft was, volgens Ray, meer gericht op het uitspelen van de wedstrijd.