Hoofdmenu

Remises voor Sportclub’25

Op een zonnige zondag in oktober speelde alleen het 2e en 1e elftal een competitiewedstrijd. Beide ploegen hadden een uitwedstrijd op het programma staan. Sportclub’25 2 kwam in de tweede helft met 0-1 voor bij Minor. Deze voorsprong werd echter weer binnen enkele minuten ingeruild voor een gelijke stand. Uiteindelijk bleek 1-1 ook de eindstand en een terechte weerspiegeling van de wedstrijd. Het eerste puntenverlies voor de heren van het 2e.
Enkele uren later zou ook Sportclub’25 1 het eerste puntverlies van dit jaar hebben. Daarnaast incasseerde Job van de Walle ook zijn eerste tegendoelpunt deze competitie.
Een goede aanval van Bekkerveld zorgde voor de 1-0. Sportclub’25 1 bleef moeite hebben met de tegenstander en kwam pas om en nabij de 30e minuut wat beter in de wedstrijd. Ondanks de betere fase in het laatste kwart van de eerste helft begon de tweede helft direct met een tegendoelpunt. Bekkerveld scoorde uit een hoekschop de 2-0. Niet bij de pakken neer zitten maar aanpakken die handel was het spreekwoordelijke gezegde dat de mannen van Sportclub’25 ten tonele brachten. Bas Hunen zorgde met wederom een doelpunt vanuit zijn kant voor de aansluitingstreffer. Enkele minuten later was er de uitgelezen mogelijkheid voor de gelijkmaker. Helaas miste Frank Kamps de gegeven penalty ruim. Tien minuten voor tijd was het Tom Daemen die op prachtige wijze de 2-2 maakte, de uiteindelijke eindstand.
Komende donderdag komt sv Meerssen op bezoek op sportcomplex Bocholtzerheide voor de beker. Iedereen is van harte welkom voor dit prachtige affiche.

Tekst Ritch te kampe/Sportclub’25 en Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno« (Vorig nieuwsbericht)