SCHUNCK Cultuurcafé – De onmisbaren, Ron Meyer

SCHUNCK Cultuurcafé

Locatie: SCHUNCK Glaspaleis, Auditorium (+5) 

Datum: 21 oktober

Tijd: 16.00 – 17.30 
Entree is gratis 

In SCHUNCK Cultuurcafé worden kunstwerken uit de SCHUNCK-collectie besproken, wordt een tipje van de sluier bij een nieuwe tentoonstelling opgelicht en krijgen beeldend kunstenaars, schrijvers, muzikanten, dansers en/of architecten het woord. Er is hebben aandacht voor kunstenaars en schrijvers uit de regio. Elke maand komen nieuwe onderwerpen aan bod, die uitdagen om verder te gaan en te onderzoeken.

Tijdens de tweede editie van SCHUNCK Cultuurcafé gaat journalist Wiel Beijer in gesprek met Ron Meyer over zijn boek ‘De Onmisbaren, een ode aan mijn sociale klasse’. Arbeiderskind Ron Meyer is woedend én liefdevol over zijn onzichtbare sociale klasse. Zijn verhaal legt de worsteling bloot van een man die zijn klasse ontvlucht, maar telkens weer terugkeert. In een aanklacht tegen de heersende macht en een ode aan zijn vader en zijn moeder, brengt hij sociale klasse weer terug in het publieke debat.

De toegang is gratis, maar het reserveren van een gratis e-ticket is verplicht.

Lees meer >>> https://schunck.nl/agenda/cultuurcafe-21-oktober-2021

Geef een reactie