Hoofdmenu

Informatiebijeenkomst Zonnepanelenproject Parkstad in Landgraaf

In Landgraaf willen we duurzaamheidsmaatregelen bereikbaar maken voor élke inwoner, ook en vooral voor inwoners met een kleine beurs. Vandaar dat we deelnemen aan het Zonnepanelenproject Parkstad. We bevelen het project van harte aan. Net zoals de 1300 inwoners van Landgraaf die reeds van dit project gebruik maken.

Volop voordeel. De belangrijkste voordelen van dit project zijn; alles wordt voor u geregeld en voor de financiering sluit u een lening af tegen een lage rente van 1,5 % bij de gemeente Landgraaf. U bespaart geld vanaf dag één! Alle particuliere woningeigenaren kunnen deelnemen (en zeker die met een smalle beurs), maar ook bedrijven en verenigingen met een kleinverbruikersaansluiting van maximaal 3×80 ampère.

Informatiebijeenkomst.Wilt u meer weten? Kom geheel vrijblijvend naar onze informatiebijeenkomst op dinsdag 2 november in de Pinkpopzaal in het Burgerhoes in Landgraaf (Sweelinckplein 1). De avond start met een inloop vanaf 19.00 uur en het programma begint om 19.15 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar gemeente@landgraaf.nl onder vermelding van: Informatieavond Zonnepanelenproject Parkstad. Laat ook even weten met hoeveel personen u aanwezig bent. Wilt u vooraf al meer informatie? Kijk op de website van Zonnepanelenproject Parkstad.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno