VV Chevremont wint de uitwedstrijd tegen Susteren

VV Chevremont heeft de volle 9 punten weten te behalen na 3 wedstrijden spelen. Uit bij Susteren wist het met 0-2 te winnen, door doelpunten van Daniël Meijer en Eloy Cox.

Chevremont begon sterk aan de wedstrijd en kon binnen één minuut al de score openen. Niet veel later een schot van Susteren dat naast de goal vliegt. Maar in de 9e minuut is het Tim Blattler die Daniël op zijn wenken bedient, waarna laatstgenoemde de bal eenvoudig kon binnen tikken. Na een kwartier spelen kreeg Daniël de uitgelezen mogelijkheid om de score te verdubbelen, maar hij zag zijn inzet net over de goal heen vliegen.

Susteren beet van zich af, maar onze defensie bleef sterk overeind de eerste helft. Een feller startend Susteren bij de start van de tweede helft, Tony haalt nog een bal van de lijn na een afgeslagen corner van Susteren. Maar in de 59e minuut is Eloy die Chevremont op sublieme wijze Chevremont op een veilige 0-2 schiet. Hij krult de bal van ruim 20 meter over de keeper heen, de lange hoek in.

Susteren probeerde het daarna nog wel en kreeg ook een paar aardige mogelijkheden. Maar dan was daar nog altijd Twan Roex, die vandaag zijn goal goed schoonhield met een paar goede reddingen. Er stond vandaag wederom een team op het veld, dat ondanks wat pijntjes hier en daar, samen die drie punten heeft verdiend.

We hopen jullie volgende weer te zien in de thuiswedstrijd tegen ZSV @de kaffeberg te Kerkrade. 

VV Chevremont en ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie