Purphaira VR1 net een maatje te groot voor LHC/UOW ’02 VR1.

Na een gelijkspel en een overwinning troffen de dames van LHC/UOW ’02 de koploper.

In een gelijk opgaande eerste helft, met een licht veldoverwicht voor Purphaira, wisten beide teams tot de 43e minuut geen kansen te creëren. In de 43e minuut werd een aanval van Purphaira niet goed afgeslagen waardoor de gasten de afvallende bal over keepster Kyshaya Roumimper konden spelen en met een 0-1 voorsprong de rust in gingen.

Vol goede moed kwamen de dames van LHC/UOW ’02 uit de kleedkamer maar in de 47e minuut vonden de dames van Purphaira wederom het doel en werd de hoop op een gelijkspel of meer om zeep geholpen. LHC/UOW ’02 bleven goed verzorgd voetballen en creëerde enkele kleine kansjes maar het lukte niet om de achterstand recht te trekken. Uiteindelijk wisten de dames uit Eindhoven via twee snelle counters de eindstand op 0-4 te brengen.

De goal vlak voor rust nekt ons, aldus trainer Peter Erkens na afloop.