Vind je baan op de euregionale jobfair!

Op donderdag 21 oktober kun je in het Mecc in Maastricht terecht voor een baan in de euregio! Maar liefst 60 werkgevers uit België, Duitsland en Nederland zijn op zoek naar jou! Wil je over de grens werkervaring op doen? Kom dan donderdag naar Maastricht!
Het allerbelangrijkste van de Jobfair is dat je in contact kunt komen met al die werkgevers uit de euregio. Daarnaast zijn er de hele dag door vrij toegankelijke workshops over werken in het buitenland. Natuurlijk kun je ook je CV laten checken. En tenslotte kun je er een 1-op-1 gesprek met een adviseur hebben.

Iedereen is welkom, vooraf aanmelden is wel verplicht en kan via www.grensarbeid.eu

Daar vind je ook nadere info.

SGA Kerkrade-Herzogenrath
Ook het Servicepunt Grensoverschrijdende Arbeidsmarkt in het EBC in Kerkrade/Herzogenrath is een partner in deze jobfair. Al vele jaren bemiddelt het SGA, waarbij alle overheidsinstellingen samen werken op het gebied van arbeidsbemiddeling, werkzoekenden over de grens en is vraagbaak voor allerlei vragen die komen kijken bij werken over de grens. Ook werkgevers kunnen bij het SGA terecht als men personeel zoekt. Wethouder Dion Schneider (Arbeidsmarkt): “Het komt vaak bij inwoners niet op om eens over de grens te kijken als men werk zoekt. Door de inzet van het SGA zie je dat het aantal werkenden over de grens wel al jaren stijgt en dat is een goede tendens.”

Geef een reactie