De gemeente Kerkrade wordt de Beleef Kerkrade Kadokaart ingevoerd.

Foto Beleef Kerkrade: Wethouder Huub Wiermans reikt bij verkooppunt Primera aan het Carboonplein samen met eigenaar Gabrie Jansen de eerste Beleef Kerkrade Kadokaart aan mevrouw Kitty Vaessen. 

Op initiatief van de gemeente Kerkrade wordt de Beleef Kerkrade Kadokaart ingevoerd, een kadokaart van, voor en door Kerkrade. De eerste Beleef Kerkrade Kadokaart werd door wethouder Huub Wiermans (Centrummanagement) uitgereikt aan mevrouw Kitty Vaessen bij verkooppunt Primera aan het Carboonplein.

Lokale ondersteuning. Wethouder Wiermans benadrukte het belang van de invoering van de kadokaart. “Zo zorgen we er samen voor dat we bestedingen van consumenten in Kerkrade houden en deze ook kunnen vergroten. Op deze manier ondersteunen we de lokale ondernemers. Het is een mooi cadeau om te geven en te krijgen zoals met verjaardagen, Sinterklaas en de Kerst. Daarnaast vragen we werkgevers om deze kaarten aan te schaffen voor hun personeel en/of relaties. Daarmee kunnen ook zij een extra bijdrage leveren aan het lokale bedrijfsleven.” Gabrie Janssen van de Primera vult aan, “Ik kan de woorden van de wethouder alleen maar bevestigen. Ik ben blij met dit initiatief van de gemeente. Het zorgt niet alleen voor meer toeloop naar mijn zaak als verkooppunt maar het zal juist leiden tot meer omzet bij alle deelnemende ondernemers in Kerkrade”.

Hoe, wat, waar?. De Beleef Kerkrade Kadokaart kan worden gekocht bij Boekhandel Deurenberg Markstraat 23, Cigo Jevelles Orlandopassage 10, Tabakzaak Meertens Poststraat 14, Primera Carboonplein 36, Tabakzaak Meertens Zonstraat 75, Schoenmode & Schoenreparatie Augenbroe Kipstraat 8 en Styling by Tamara Piusstraat 19.

De kadokaart is bij deze zaken verkrijgbaar als plastic kaart en kan worden opgewaardeerd in veelvouden van € 5,- tot maximaal € 50,-. Op de webshop van www.beleefkerkrade.nl/kadokaart kan de kaart digitaal worden gekocht en vervolgens worden uitgeprint of op je telefoon worden opgeslagen. Vanaf 1 november 2021 kan de kaart bij alle deelnemende ondernemers in Kerkrade worden ingewisseld. Alle deelnemende zaken en verkooppunten zijn herkenbaar aan een sticker op hun pui.

Op de website www.beleefkerkrade.nl/kadokaart staat alle info rondom de Beleef Kerkrade Kadokaart op een rij. Tot nu toe hebben 70 ondernemers al laten weten mee te zullen doen. Op de website kunnen ondernemers, die dit nog niet hebben gedaan, zich aanmelden om deel te nemen aan de Beleef Kerkrade Kadokaart.

Geef een reactie