Kinder Kermis Erenstein in de herfstvakantie

1

In de herfstvakantie vindt op een deel van de parkeerplaats bij Kasteel Erenstein de Kinder Kermis Erenstein plaats. Van vrijdagnamiddag 22 oktober tot woensdag 27 oktober kan genoten worden van 14 kermisattracties gericht op de basisschooljeugd met gereduceerde tarieven. Wethouder Jo Schlangen ziet het initiatief van de Kerkraadse kermisexploitant Jean Scheffer als mooi alternatief voor de vervallen kermissen in de afgelopen coronaperiode. Naast het bieden van vertier voor de kinderen in de herfstvakantie, steunen we als gemeente met dit initiatief ook de kermisbranche”, aldus Schlangen. “Vanuit beide invalshoeken maken wij Kinder Kermis Erenstein vanuit de gemeente graag mede mogelijk”, vult wethouder Tim Weijers (Evenementen) aan.

 Attracties.Exploitant Scheffer presenteert 14 attracties, waar onder draaimolen, booster, trampoline, eendjes vissen en autoscooter. Suikerspin en notenkraam vullen de attracties aan.

 Openingstijden.Kinder Kermis Erenstein is van vrijdagnamiddag 22 oktober tot woensdag 27 oktober dagelijks geopend van 14 tot 21 uur.

Anstelvallei. Een bezoek aan Kinder Kermis Erenstein kan mooi gecombineerd worden met een wandeling door de Anstelvallei of een bezoek aan het stadscentrum. In Kerkrade is ‘t ook in de herfstvakantie goed toeven!

Foto Beleef Berkrade

Geef een reactie