Chevremont heeft ook zijn 4e wedstrijd van het seizoen weten te winnen. Het wist met 2-1 verdiend te winnen van ZSV, maar maakte het de 2e helft opnieuw onnodig spannend. Het was Tim Blättler die al binnen 2 minuten Chevremont op voorsprong kon zetten, maar hij zag zijn inzet gepareerd worden door de doelman. Chevremont kwam vervolgens in de 6e minuut al op achterstand, als een vrije trap bij de tweede paal binnen valt achter Bo Blankenhagen, 0-1.

Nog geen twee minuten later staat het alweer gelijk, 1-1. Tim draaide knap weg bij zijn tegenstander en zag zijn voorzet door een verdediger van ZSV in de eigen goal verdwijnen. Chevremont ging op zoek naar de voorsprong en kreeg hier ook een aantal kansen voor. In de 29e minuut is het dan raak, het is Daniël Meijer die met rake kopbal 2-1 maakt, na een feilloze voorzet van Thijmen van Iersel. Chevremont vergat nog voor rust verder afstand te nemen.

In de 2e helft konden we helaas niet meer de energie en overtuiging brengen, die we in de 1e helft wel hebben laten zien. ZSV begon hierdoor gedurende de 2e helft meer geloof te krijgen en het is Bo Blankenhagen die met een knappe redding de gelijkmaker voorkomt. Aan de andere kant besliste Brian Jacobs bijna de wedstrijd met een mooi afstand, echter ook dit schot werd knap gered door de doelman.

In de absolute eindfase blijft het dan spannend, maar opnieuw weten we stand te houden en zodoende behouden we het maximale resultaat na 4 wedstrijden spelen.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Deurne op het programma.  Supporters kunnen zich opgeven om mee te gaan met de bus, 11.30 u verzamelen te Chevremont.