Hoofdmenu

De Katholieke Bond van Ouderen Heerlen-Stad organiseert een lezing over Leven met diabetes.

Woensdag 17 november 2021 om 14.00 uur in de Luciushof een lezing over Leven met diabetes. De toegang is voor leden gratis (ledenpasje s.v.p.meenemen). Niet-leden zijn natuurlijk ook van harte welkom en betalen een kleine bijdrage van € 3,-

De lezing duurt ongeveer twee uur. Tijdens de pauze is er gelegenheid om gratis een kopje koffie of thee te drinken “Leven met diabetes” Hoe houd ik de eigen regie, of hoe help ik iemand met diabetes daarbij.
Tijdens deze presentatie staat dit ziektebeeld centraal, maar zeker ook het zelfmanagement dat van mensen met diabetes verwacht wordt. Ja, je kunt veel zelf doen op het gebied van preventie, maar dan moet je wel weten wat de mogelijkheden zijn. Kennis en kunde bij diabetes is wat u van deze presentatie mag verwachten, zodanig dat u er zelf mee aan de slag kunt.

Dus we gaan ook oefenen met nieuwe vaardigheden. Deze lezing is geschreven door een huisarts en Poh-er. Voor de lezing gelden de regels voor de Horeca. Dit wil zeggen dat u om hieraan deel te nemen in het bezit moet zijn van de Q-code. Dit is het geldige bewijs dat u gevaccineerd bent.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno