Hoofdmenu

Atletiektrainingen in sportpark Kaalheide

Atletiekvereniging Achilles-Top Kerkrade is weer volop begonnen met de wintertrainingen voor alle categorieën op de kunststofaccommodatie in sportpark Kaalheide. De jongens en meisjes van zeven tot en met elf jaar trainen elke dinsdag en donderdag van 17.30-18.30 uur. De oudere jongens en meisjes op dezelfde dagen van 18.30-20.00 uur.

Ook de senioren trainen op dat tijdstip in het sportpark. De recreanten, beginnende lopers en lange afstandslopers trainen op maandag en woensdag van 18.30-20.00 uur. Tevens is er op donderdag van 10.00-11.00 uur sport overdag voor recreanten. Ook zijn er activiteiten voor Nordic Walkers of wandelaars op zondagmorgen, maandag- en donderdagavond op wisselende locaties. Verder vinden in overleg met de trainers extra trainingen plaats op zaterdagmorgen vanaf 10.00 uur. Nieuwelingen kunnen als kennismaking gratis een maand meetrainen. Voor verdere informaties ga naar de website www.achilles-top.nl of stuur een mailtje naar achilles.top@gmail.com om specifieke vragen te stellen.

Foto Atletiekvereniging Achilles-Top Kerkrade