Hoofdmenu

Chevremont boekt zakelijke overwinning tegen SSS’18

VV Chevremont heeft vandaag goede zaken gedaan in de 1e periode, door laagvlieger SSS’18 te verslaan met een 1-2 uitoverwinning. Het was Thijmen van Iersel die de score al vrij snel in de wedstrijd wist te openen, met een vlammend schot van afstand zette hij zijn ploeg op voorsprong, 0-1. Chevremont ging op zoek naar meer, maar SSS’18 verdedigende met man en macht de geringe marge. 

In de 40ste minuut een schitterende aanval, Melvin Senden steekt Daniël Meijer weg en zijn voorzet op maat, wordt schitterend binnen gekopt door Tim Blättler, 0-2. Dit is tevens de verdienstelijke ruststand.

In de tweede helft een slordiger Chevremont en een opportunistisch SSS’18, dat in buitenspel positie de aansluitingstreffer maakt na 20 minuten in de tweede helft, 1-2. Chevremont probeert de beslissende treffer vervolgens te maken en SSS’18 hoopt nog op een goed resultaat. Hierdoor ontstaat er een spannende pot, op een veld dat mede door de regen steeds zwaarder te bespelen werd.

Sven Meijers is vervolgens nog dichtbij de beslissende treffer, hij kopt uit een hoekschop goed naar de grond, maar de keeper kan de bal nog voor de lijn keren. SSS’18 blijft strijden tot het einde, maar de 3 punten gaan mee naar Kerkrade.

A.s. dinsdagavond wordt de inhaalwedstrijd gespeeld tegen Wittenhorst. We hopen weer op jullie steun, de bus vertrekt 18 uur (17.45 u verzamelen@ de kaffeberg).

Door Rob pierik en Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 « (Vorig nieuwsbericht)