Henk Stawenga stop als hoofdtrainer van RKTSV

ParkstadActueel vroeg hem het volgende.

Wat is de rede dat je zo plotseling stopt als trainer bij RKTSV? Ik ben nu 2 jaar actief bij Rktsv ik heb voor mij zelf besloten dat ik een nieuwe prikkel nodig heb. Een nieuwe uitdaging is daar een vervolg van. Uiteindelijk zal ik gaan zien wat op op mijn pad gaat de komen? Ik sta overal voor open . Ik ben ook nog actief als trainer bij Fortuna Sittard U 11 daar blijf ik en zal daar ook actief blijven.

Heb je wel voldoening gehad van je tijd als trainer ? Zeker een voldoening gehad bij RKTSV het is een mooie club ,met prima mensen . Met name de staf om mij heen zal ik erg gaan missen Jammer genoeg zitten we nu in de hoek waar de klappen vallen . Door blessures en ook met name pech staan we waar we nu staan. Het is voor mij weer een leerzame tijd geweest binnen deze vereniging maar het is tijd voor iets nieuws.

Denk je dat de competitie door kan blijven gaan ondanks het hoge aantal corona besmettingen? Ik ben zeker bang dat we het niet gaan uitspelen door de hoge besmettingen ,dat zou natuurlijk niet ten goede komen voor het amateurvoetbal ! Ik ben bang als dit gaat gebeuren dat een aantal clubs de poorten kunnen sluiten en veel leden verloren gaan Dat zou de doodsteek zijn voor het amateur voetbal.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie