ST Sportclub’25/SV Simpelveld VR 1 wint uitwedstrijd van FC Kerkrade West VR1

De wedstrijd begon wat nerveus van de kant van ST Sportclub’25/SV Simpelveld VR 1, door aardig wat blessure leed was het elftal op diverse plaatse gewijzigd en moesten de dames even wennen. De eerste 15 min ging de wedstrijd redelijk gelijk op wat resulteerde in wat kleinen kansjes van zowel Kerkrade-West en  ST Simpelveld/Sportclub25 Vr1.

Langzamerhand kreeg ST Sportclub’25/SV Simpelveld VR 1meer grip op de wedstrijd en dat leverde na 20 min de eerste goal op voor ST Simpelveld/Sportclub25 Vr1. Met vlagen werd er goed gevoetbald en ging ST Sportclub’25/SV Simpelveld VR 1 met 0-3 de rust in.

Na de rust kwam Kerkrade-West VR1 sterk terug in de wedstrijd en kregen meer en meer kansjes, door goed keepers werk van de doelvrouw van ST Sportclub’25/SV Simpelveld VR 1 werd er geen tegentreffer geïncasseerd.

15 minuten voor het einde van de wedstrijd, werd door een snelle combinatie van ST Sportclub’25/SV Simpelveld VR 1 de 0-4 op het scorebord genoteerd, wat tevens de eindstand werd . Door deze verdiende 0-4 overwinning zijn  de dames van ST Sportclub’25/SV Simpelveld VR 1 nog steeds ongeslagen deze competitie.

Door Math Dautzenberg ST Sportclub’25/SV Simpelveld VR 1 en  Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno