Met MVV start je je weekend! Dat is normaal onze leus maar voor 1 keer wijzigen wij deze leus. Tegen FC Den Bosch sluit je juist met MVV het weekend af. Want het duel tegen FC Den Bosch staat gepland op maandag 15 november, aanvang 20.00 uur.

Dat de gehele organisatie van MVV Maastricht van voetballen een beleving, een echte happening wil maken, is velen tegen Roda JC – maar ook in andere duels –  wel duidelijk geworden. Tot de 42e minuut was het een waar spektakel, iedereen zat te genieten. Alles was uit de kast getrokken om het tot een waar succes op en rond het veld te laten uitgroeien. Het trieste vervolg is bekend.

Omdat wij overtuigd zijn van de positieve kracht van De Geusselt, de goede bedoelingen van bijna alle supporters pakken wij als MVV extra uit naar alle goedwillenden die de clubkleuren een warm hart toedragen. Daarom heeft MVV besloten om iedere supporter die aanwezig was bij het duel MVV-Roda JC gratis toegang te geven tot de eerstvolgende wedstrijd: MVV-FC Den Bosch. Iedereen die een kaartje gekocht heeft, krijgt een vouchercode gestuurd. Heb je meerdere tickets gekocht middels één mailadres dan ontvang je alle kaarten op dit mailadres met de vouchercode. Oftewel een vouchercode kan meerdere tickets bevatten.

Mocht je niet online een ticket hebben gekocht, dan is het mogelijk om langs te komen bij de MVV-infobalie. Bij vragen kan gemaild worden naar tickets@mvv.nl

Communicatie MVV en ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie