LOSSE TICKETS VOOR DUEL TEGEN GRONINGEN VANAF DINSDAG TE KOOP

Fortuna Sittard komt tot aan de winterstop nog acht wedstrijden in actie. Slechts twee hiervan worden in het eigen Fortuna Sittard Stadion gespeeld. De eerstvolgende is zaterdag 27 november 2021 tegen FC Groningen. De losse kaartverkoop voor het duel tegen de Noordelingen start dinsdag 9 november om 12:00 uur.

CLUBCARD GRATIS VERKRIJGBAAR!. Voor de wedstrijd tegen FC Groningen geldt een Clubcard-verplichting. Met een Fortuna Membercard (seizoenkaart) of geldige Clubcard kunnen vier tickets worden aangeschaft. Indien je nog niet in het bezit bent van een Clubcard, is deze tegenwoordig gratis aan te schaffen via Mijn Fortuna.

Losse tickets voor deze wedstrijd zijn aan te schaffen via Mijn Fortuna. De verkoop loopt tot zaterdag 27 november, 18:30 uur. Er zal geen fysieke verkoop plaatsvinden via de fanshop of dagkassa’s.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie