Hoofdtrainer Kevin Nowacki stop aan het einde van dit seizoen bij SVME

Een kort gesprek met de hoofdtrainer Kevin Nowacki

Hoe is het werken als trainer bij SVME. is een zeer prettige vereniging om te werken. Het bestuur en de vrijwilligers dragen de vereniging. Kijk alleen al ons hoofdveld. In het eerste seizoen verliep alles voor Tom Bovens en mij naar wens. Er werd goed getraind en we konden werken aan onze spelprincipes en speelwijze. Helaas gooide corona roet in het eten. In het huidige seizoen merkten we al snel dat er een mentaliteitsverandering had plaatsgevonden. Een deel van de groep heeft gemerkt dat er nog meer met de vrije tijd gedaan kan worden dan voetballen. Tot nu toe verloopt dit seizoen dan ook moeizaam, maar een stuk positiviteit en hard werken maakt veel goed.

Heb je doel bereikt bij SVME . Mede door het afgebroken seizoen heb ik zeker mijn doel niet bereikt. Het doel voor dit seizoen is handhaving. Het contact met de spelersgroep is daarin prettig en positief.

Heb je een nieuwe aanbieding! Ik heb nog geen concrete aanbieding. Dit seizoen heeft mij nog duidelijker gemaakt dat ik mijn vak als trainer wil uitoefenen vanuit een bepaald sportklimaat, waarbij ik een bepaalde mentaliteit verwacht indien een speler in het eerste elftal speelt. Daarbij ben ik me bewust van het feit dat we amateurs zijn en geen profs.

Het bestuur en ik hebben een prettig evaluatiegesprek gehad. Daarin zijn we in goed overleg overeen gekomen dat onze wegen aan het einde van dit seizoen zich scheiden.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie