Het tweede elftal hielp de tegenstander van vandaag wel erg gemakkelijk in het zadel. De wedstrijd was nog geen twee minuten oud of Voerendaal kon al scoren. De bal werd foutief uitverdedigd en in de voeten geschoven van een aanvaller van de gasten. Deze bedacht zich geen moment en lepelde de bal over keeper Pelle Bindels heen. Na een kwartier leek het nog erger te komen. Een schot vanaf de zestien meter knalde gelukkig tegen de binnenkant van de paal. Vier minuten later was het wel raak, weer werd de bal niet goed uitverdedigd en de Voerendaal spits pakte het cadeau gretig uit, 0-2.

Korte tijd later kroop de thuisploeg weer iets dichterbij. Een verdediger van de gasten knalde tegen Dean Swinkels en vanaf zijn been caramboleerde de bal in de goal. Tien minuten voor de rust vergrootten de mannen uit Voerendaal de voorsprong weer. Een corner werd door enkele spelers gemist en de bal viel ongelukkig op het hoofd van Max Hamers en vandaar in het doel.

In de tweede helft zetten de mannen van invaller coach Ralph Schepers alles op alles om de ongelukkig opgelopen achterstand weg te werken. Een kwartier voor tijd kwam de aansluiting. Dean Canisius schoot de bal op de paal en in de rebound werkte Sem Sodermans de bal in de goal. Maar wat er ook nog geprobeerd werd, het mocht niet meer baten. In de stand kwam geen wijziging meer.

Foto’s en tekst Huub Schepers voor meer foto’s klik op deze link.