Hoofdmenu

Dames 1 van HC Nova wint overtuigend van M.H.C. Goirle

Na een lange rit is er eindelijk aangekomen in Goirle, de derde in de competitie. Needles om te zeggen, dit was een belangrijke wedstrijd voor ons om aan de top te blijven. We begonnen goed tegen een sterk Goirle. Het was een eerlijke wedstrijd en we creëerden een aantal goede kansen in het eerste kwart die vervolgens leiden tot ons eerste doelpunt. Lien wist goed langs de keeper te dribbelen en de bal over de lijn te duwen.
Daarna waren er geen grote kansen meer en eindigde het eerste kwart. Goirle begon sterk in het tweede kwart en wist terug te komen en klopte bij ons aan. Ze hadden een goede tegenaanval en sloegen de Bal in het net. Beide ploegen hadden kansen maar niemand van ons wist goed genoeg af te werken.
De eerste helft eindigde met een gelijkspel. Het was voor ons duidelijk dat we ons spel moesten opvoeren als we op een goede positie aan de top wilden blijven staan.
Het derde kwart was een zwaar gevecht en de wedstrijd werd hectisch. Allebei wilden we de lucky punch scoren maar het bleef een gelijkspel.
In het laatste kwartier gingen we er helemaal voor en drukten we Goirle. We wisten veel kansen te creëren maar het duurde tot de laatste 10 minuten voordat we onszelf konden belonen voor ons harde werk. We hadden een strafcorner en Malou wist te scoren. Nu werd het spel ontzettend hectisch en zwaar. Goirle zette ons onder druk met alles wat ze hadden maar we konden sterk blijven en vingen geen late goals.
Dit betekent drie punten en top van de competitie!!!
Wij zijn erg tevreden over de 2-1 overwinning en kijken uit naar onze thuiswedstrijd volgende week tegen Boxmeer.
Door Macy Morris HC Nova dames 1,


« (Vorig nieuwsbericht)