Concerten ‘Ode aan de Zorg’ geannuleerd

De twee gratis concerten van op vrijdag 19 en zaterdag 20 november 2021 gaan niet door. Dat heeft het HOC laten weten.

Aanleiding voor de annulering van beide concerten is de actuele coronasituatie. Nu de besmettingscijfers en ziekenhuisopnames sterk oplopen, vindt het HOC het niet verantwoord om de twee concerten doorgang te laten vinden.

Ode aan de zorg. De beide concerten waren bedoeld als een ‘ode aan de zorg’, speciaal voor medewerkers die binnen ziekenhuizen of verzorgingshuizen een medisch, paramedisch of verzorgend beroep uitoefenen. Ook waren degenen uitgenodigd die bijdragen aan het verlichten van de sociale en maatschappelijke gevolgen van corona, zoals medewerkers in de thuiszorg, mantelzorgers en vrijwilligers van bijvoorbeeld de Zonnebloem.

Uitstel. De concerten zouden plaatsvinden in de Brikke Oave en werden ondersteund door de gemeente Brunssum.

Harmonie Orkest Concordia betreurt de annulering en spreekt vooralsnog van een ‘uitstel’. Het HOC hoopt dat de concerten in 2022 alsnog doorgang kunnen vinden, eventueel in een andere vorm.

Foto Harmonie Orkest Concordia Treebeek

 

Geef een reactie