Installatie Richard de Boer als burgemeester van Landgraaf

Dinsdag 23 november om 16.00 uur wordt tijdens een besloten vergadering van de gemeenteraad door gouverneur Johan Remkes de heer Richard de Boer geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van de gemeente Landgraaf. De vergadering is te volgen via Omroep Landgraaf (Ziggo kanaal 49) of via de livestream van de gemeenteraad.

De heer De Boer zal waarnemend burgemeester Jan Schrijen opvolgen die gedurende een half jaar de taken in Landgraaf heeft waargenomen, na het afscheid van burgemeester Raymond Vlecken. In de extra openbare raadsvergadering van 28 september is de heer De Boer unaniem voorgedragen door de gemeenteraad van Landgraaf.

Kennismaking.Het is gebruikelijk dat inwoners en ondernemers tijdens de aansluitende receptie  persoonlijk kennis maken met hun nieuwe burgemeester. Helaas is dit met de huidige maatregelen in de strijd tegen corona niet mogelijk. De toekomstig burgemeester van Landgraaf vindt dit ontzettend spijtig. Richard de Boer: ‘De eerste kennismaking met de inwoners, verenigingen en ondernemers is voor elke burgemeester één van de mooiste momenten op de dag van de installatie. Helaas kan ik op die dag die handen niet schudden. Dat laat het huidige stadium van de Covid-19-pandemie niet toe. Bescherming van ieders gezondheid heeft nu absolute prioriteit. Ik zal er voor zorgen dat we op andere, creatieve manieren toch spoedig kennis kunnen maken.’

Burgemeester Richard de Boer zal zich na zijn installatie onder andere via de website en sociale media van de gemeente Landgraaf uitgebreider aan inwoners, verenigingen en ondernemers voorstellen

Foto gemeente Simpelveld

 

Geef een reactie