INZAMELACTIE SPEEL-EN SNOEPGOED IN SAMENWERKING MET SOUTH XVI

Roda JC Kerkrade en South XVI trekken dit jaar samen op tijdens de grote inzamelactie rondom Sinterklaas en Kerstmis. Hierbij wordt speel-en snoepgoed ingezameld voor kansarme kinderen in de regio.

Niet iedereen valt zomaar onder elke regeling, uitkering of hulpvorm. Er wordt vooral ingezameld voor kinderen die onder deze noemer vallen. Deze ouders hebben het niet breed en hebben geen budget om een leuk cadeau voor hun kinderen te kopen. Dit betekent geen presentje in de schoen voor Sinterklaas en geen cadeau onder de kerstboom met Kerstmis.

Tijdens deze inzamelactie werken we samen met een reeks van lokale maatschappelijke organisaties en privépersonen die ervoor zorgen dat het speel- en snoepgoed op een eerlijke wijze direct op de juiste plekken terecht komt.

Wanneer is de inzamelactie?

  • Donderdag 25 november tussen 18.00 en 21.00 uur
  • Zaterdag 27 november tussen 12.00 en 15.00 uur

Waar kan ik het speel-en snoepgoed afgeven?
In de stewardruimte van het Parkstad Limburg Stadion, tussen Brasserie De Gele Kaart (rechts naast de hoofdingang) en ingang 7 (Koempeltribune).

Wat kun je WEL afgeven?

  • Speelgoed/spellen/make-up/parfum etc. voor jongens en meisjes van 3 tot 16 jaar (denk ook aan de oudere kinderen). Uiteraard zal het merendeel gebruikt zijn, maar het mag natuurlijk ook nieuw zijn.
  • Snoepgoed (pepernoten, chocolade en ander kerst- en sinterklaassnoepgoed)
  • Een kleine financiële gift (om verpakkingsmateriaal te kopen of eventueel als cadeau voor de oudere kinderen waar afgelopen jaar weinig voor binnen kwam)

Wat kun je NIET afgeven?

  • Babyspullen (daar hebben we al enorm veel van)
  • Incomplete, kapotte of smerige spullen
  • Knuffels (ook daar hebben we al veel van, daarnaast worden ze in verband met de huidige coronamaatregelen vaak niet uitgedeeld)

Heb je iets wat je niet meer nodig hebt en graag wilt doneren? Of wil je gewoon een bijdrage leveren door een kleine financiële gift te doen? Kom dan langs op de bovengenoemde data en bezorg kinderen uit de regio mooiere feestdagen.

VAN DE MIJNSTREEK, VOOR DE MIJNSTREEK!

Communicatie Roda JC en Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie