Hoofdmenu

Trainer Dennis Voorst  vertrekt aan het einden van het seizoen bij FC Landgraaf

In goed onderling overleg heeft het bestuur van FC Landgraaf besloten de samenwerking met hoofdtrainer Dennis Voorst  aan het einde van het
voetbalseizoen 2021 / 2022 te beëindigen.

Onder leiding van Dennis Voorst als hoofdtrainer heeft eerst SVN en nadien FC Landgraaf de afgelopen jaren steeds een eindklassering bij de bovenste 3 in haar klasse afgedwongen en werd promotie naar de tweede klasse net niet gehaald.

Vanaf deze plaats wil het bestuur van FC Landgraaf namens al haar leden dan ook haar dank uitspreken voor al het goede werk dat Dennis de
afgelopen jaren heeft verricht. Tevens spreekt het bestuur de wens uit dat Dennis Voorst  in een andere functie of op een andere manier aan FC Landgraaf verbonden kan blijven als voortzetting van de bijzondere band die tussen Dennis Voorst  en onze vereniging is ontstaan.

Door Jos Steinen en Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 (Volgend nieuwsbericht) »