Muziekvereniging TOG Welten last tot begint 2022 alle muziekactiviteiten af.

Zoals u waarschijnlijk al heeft meegekregen, gaat het niet de goede kant op qua besmettingen en ziekenhuisopnames in Nederland. Ook al mogen wij technisch gezien nog repeteren en concerten geven binnen de gestelde maatregelen, willen wij onze verantwoordelijkheid als Muziekvereniging nemen om ook de contactmomenten tussen leden te verminderen.
DUS, WIJ LASTEN TOT BEGIN 2022 ALLE ACTIVITEITEN VAN MUZIEKVERENIGING TOG AF! Dat geldt zowel voor het harmonieorkest, als ook het Jeugdorkest.
Dat betekent effectief dat het harmonieorkest de Caeciliamis komende zondag 21 november in de St. Martinuskerk niet van muzikale begeleiding kan voorzien, zoals traditioneel gedaan. Ook gaat ons kerstconcert in de St. Martinuskerk gepland op 19 december (i.s.m. met de Heemkundevereniging) derhalve niet door.
Het Jeugdorkest speelt vooralsnog tijdens de Jeugdrevue van C.V. de Vlavrèters op 9 januari 2022, echter onder voorbehoud. Het harmonieorkest zal het jaarlijkse Knipa-Ploum-concert in het PLT Heerlen op 24 januari (om 20.00 uur) weer opluisteren.

Houd onze verschillende PR-kanalen in de gaten als u op de hoogte wil blijven! Zo ook het jaarprogramma op de site: https://www.tog-welten.nl/jaarplanning-2020/

Heel jammer, maar wij denken dat iedereen begrip voor deze beslissing zal hebben. Nu onze verantwoordelijkheid nemen betekent hopelijk dat we eerder weer aan de slag kunnen!

Blijf gezond allemaal! De beslissing valt ons zwaar, maar gelukkig kunnen we altijd op elkaar terugvallen als vereniging. Samen komen we hier sterker doorheen!

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie