Hoofdmenu

Start reserveringen van de Damen en Herrenzietsoeng van de KV Burgerlust

Op dinsdag 23 november 2021 zijn de reserveringen van de Damenzietsoeng en Herrenzietsoeng van de KV Burgerlust 1924 gestart.

De entreekaarten zijn telefonisch te reserveren bij Jaim Krol (Damenzietsoeng) M: 06-43829069 en Léon Wetzelaer (Herrenzietsoeng) M: 06-11710865 op dinsdag en donderdag tussen 18:30 – 20:00 uur. De entreekaart voor de Damenzietsoeng kosten €27.50 per persoon inclusief spek en ei. Voor de Herrenzietsoeng bedraagt de entreeprijs €30,00 per persoon inclusief spek en ei.

KADOTIP: Ook dit jaar is er weer een speciale kerstactie. Voor de Damenzietsoeng is dit een entreekaart plus 10 consumptiebonnen voor €46.50 en voor de Herrenzietsoeng is dit €49,00.

Ook de kerstactie kan bij de reservering besteld worden. Voor het reserveren zijn geen kosten aan verbonden.

De entreekaarten en kerstacties kunnen in januari 2022 worden opgehaald. Hierover volgt nader bericht. Meer weten over de programma’s kijk dan ook op onze website burgerlust.nl. Kosten nog moeite zijn bespaard gebleven om ook nu weer geweldige programma’s neer te zetten.

De Damenzietsoeng is op zondag 23 januari 2022 in het Socio Project te Eygelshoven. De zaal is vanaf 9:00 uur geopend en het programma start om 11:00 uur. De volgende artiesten zullen ook nu weer voor een wervelend carnavalsprogramma zorgen, te weten: Wiesse Sjwaam, Danny Pouwels, Wild Boys, Big Benny, Rezag Husarencorps, Dieter Koblenz, Colonia Rut Wiess, Wir Sind Spitze en de muzikale omlijsting is in handen van Bombenstimmung.

De Herrenzietsoeng volgt een week later op zondag 30 januari 2022. De zaal is vanaf 9:00 uur geopend en het programma start om 11:00 uur. En zoals de mannen gewend zijn is er ook nu weer een knalfeest in de narrentempel het Soci Project. Wat te denken van: Gilbert Petit, Dans en showgroep Burgerlust, Kölsch Platt, Cheerleaders 1. FC Köln, Beppie Kraft, Marjolein Heijltjes, Tanzcorps Greesberger en Trööt in de Gööt. Het gehaal zal muzikaal worden opgeluisterd door Bombenstimmung.

LET OP: De evenementen zijn uitsluitend toegankelijk op de dat moment geldende corona maatregelen en er is geen dagkassa.

 (Volgend nieuwsbericht) »