Voetbal is bedoeld voor fans. Daarom balen wij als club ook ontzettend dat wij de komende tijd zonder de steun van onze supporters moeten voetballen. Dankzij onze sponsoren Mascot Workwear en Gorenjec Facility Services hebben wij de mogelijkheid gekregen om deze wedstrijd live aan te bieden aan onze supporters en sponsoren.

THUISSUPPORT. Jordens Peters, algemeen directeur Roda JC: “Als oud-profvoetballer weet ik hoe belangrijk de steun van supporters is. Aanstaande vrijdag komt die steun helaas niet van de tribunes in het Parkstad Limburg Stadion, maar hopen wij dat onze fans de ploeg vanuit thuis steunt op weg naar de drie punten. Daarnaast vind ik het enorm zonde dat onze fans uitgerekend de wedstrijd tegen provinciegenoot VVV-Venlo niet live kunnen bijwonen. Daarom hebben wij, in samenspraak met VVV-Venlo en onze sponsoren, besloten om deze wedstrijd live aan te bieden aan onze supporters. Ik ben dan ook trots op onze sponsoren die wederom hun steentje bijdragen om dit mogelijk te maken voor onze volledige achterban.”

Een speciaal woord van dank naar onze sponsoren Mascot Workwear en Gorenjec Facility Services voor het mede-mogelijk maken van deze wedstrijd.

GRATIS GOODIEBAG VOOR SEIZOENKAARTHOUDERS

Om deze wedstrijd nog iets extra’s te geven, bieden wij onze seizoenkaarthouders de mogelijkheid om een GRATIS Black & Yellow Matchday Goodiebag af te halen.

In dit pakket zit onder andere een Roda JC handdoek, Roda JC Sjaal, Koempel T-shirt en de nieuwe presentatiegids 2021-2022!

Waar en wanneer kun je dit pakket afhalen?

  • Op woensdag 24 november tussen 12.00 en 17.00 uur (bij de ingang van de Fanshop)
  • Op vrijdag 26 november tussen 12.00 en 17.00 uur (bij de ingang van de Fanshop)

LET OP! Deze goodiebags zijn enkel gratis af te halen door onze seizoenkaarthouders, neem ter controle je seizoenkaart en ID-bewijs mee.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie